Dades legals

A.E. Matxacuca en la seva condició de titular de la present pàgina Web i prestador de serveis de la societat de la informació, de conformitat amb la Llei 34/2002 de Serveis de la societat de la informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació general:

Associació Esportiva Matxacuca
N.I.F. G-17923079

Pavelló d’esports
17246 Santa Cristina d’Aro (Girona)
Telèfon: +34 972 83 56 90 horari de 16 a 21 hores

Correu electrònic: matxacuca @ gmail.com

Política de privacitat

A.E. Matxacuca en compliment del que estableix la LO 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la normativa de desenvolupament, l’informa que les dades personals facilitades, seran emmagatzemades en un fitxer de dades de caràcter personal, inscrit en el Registre General de l’Agència de Protecció de dades, titularitat d’ A.E. Matxacuca , que en cap cas seran cedides o comunicades a terceres empreses.

L’emmagatzematge de les seves dades personals es realitza amb la finalitat exclusiva de mantenir-lo informat sobre la promoció en la qual es troba interessat, així com el seguiment comercial i la finalitat estadística.

A.E. Matxacuca, té implantades totes les mesures de seguretat exigides pel RD. 994/99, per tal de garantir la confidencialitat absoluta en l’emmagatzematge i tractament de les dades personals, així com evitar accessos per part de tercers no autoritzats.

L’usuari podrà exercir, en qualsevol moment i de manera gratuïta, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals mitjançant comunicació escrita a:

Pavelló d’esports
17246 Santa Cristina d’Aro
Girona – Catalunya