Curses de muntanya - velocitat i resistència

L'equip de curses de muntanya del Matxacuca va nèixer l'any 2009. Tot i que el seu principal objectiu és la realització el calendari oficial de la FEEC (tant la Copa Catalana com el Circuit Català de curses de muntanya), engloba la participació en tot tipus de proves relacionades amb la muntanya (curses de muntanya, quilòmetre vertical, raquetes de neu, canicros, ...).

Cal destacar els excel·lents resultats obtinguts per l'equip durant les temporades 2010 i 2011. Al segon lloc aconseguit en la classificació per equips de la Copa Catalana, cal sumar-hi els nombrosos podis obtinguts per els corredors que es troben més en forma. Així doncs, tot un èxit en una temporada històrica en la que s'ha consagrat l'equip en una modalitat esportiva molt exigent.

D'esquerra a dreta: Eduard Hernandez, Diego Arroyo, Jaume Quintana, Roberto Sancho, Marta Molist, Paloma Lobera, Alba Segura

Equip Campió de Catalunya de curses de Muntanya per equips 21/02/2016.
D'esquerra a dreta: Eduard Hernandez, Diego Arroyo, Jaume Quintana, Roberto Sancho, Marta Molist, Paloma Lobera, Alba Segura.


Notícies de la secció