Per tercer any consecutiu l’AE Matxacuca col·labora amb Era Porta d’Aran en l’organització de la Marxa de Raquetes de neu a Parros, (Pla de Beret, Val d’Aran), en aquesta casió també ha sigut Campionat de Catalunya.

Enguany em celebrat la 10ena edició de la marxa de raquetes on han participat un total de 87 esportistes que han gaudit de tres recorreguts diferenciats, el de uns 9km per la cursa de copa i campionat de Catalunya, el de uns 6km pels marxadors del circuït i el de uns 4km pels mes menuts que han estat 47 participants.

Ens em aixecat aquets passat dissabte amb un dia radiant i una neu que en algun lloc era escassa però estava en perfectes condicions per la practica d’aquesta bonica disciplina hivernal.
Tant la cursa com les marxes han sortit plegades a les 11 del matí des de pla de Beret i un xic abans de les 12 ja teníem en meta el primer corredor, en Ruben Caseny ha trigat només 56:08 en finalitzar el recorregut llarg, ha guanyat la prova però no el campionat de Catalunya al no estar federat, seguit de Oscar Carrasco amb 58:39 i enganxat a ell Oriol Ferre amb 58:57, l’Albert Ferrer amb 1:00:54 tot i ser quart ha esta tercer del campionat de Catalunya.
A la prova femenina també ha hagut sorpreses, Mireia Hernández i Laia Andreu han entrat a meta amb una baixada final molt igualada, Mireia ha entrat primera amb un temps de 1:02:48 i Laia amb 1:02:55, la tercera plaça ha estat per la incombustible Silvia Leal amb 1:05:40, així ha quedat el podi de la prova i del campionat de Catalunya en categoria femenina. Cal mencionar la bona cursa de Silvia Puigarnau amb un temps de 1:09:15.

A les 13 hores s’ha fet entrega dels trofeus de guanyadors de la prova i del campionat de Catalunya a la mateixa esplanada del Pla de Beret, amb la presencia del responsable de Màrqueting i Comunicació de l’estació d’esquí de Baqueira Beret el Sr. Pep, en Joel Vilà en representació de l’Area Técnica de la FEEC i el representant dels voluntaris de Naut Aran.

Volem donar les gracies a tots els esportistes, voluntaris i col·laboradors per participar en aquesta 10ena edició de la Marxa de Raquetes de Parros.

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous reading
XVII Edició de la Marxa amb BTT d’Es Pollastre un altre èxit.
Next reading
CAMI DE CAVALLS 360