Aquesta edició volem tornar als inicis, una marxa divertida i maca en la línia dels nostres Pollastres a més d’econòmica, per només 10 € pots participar en qualsevol de les dues distàncies Sa Gallina (recorregut curt i Es Pollastre (recorregut llarg), el preu és únic fins tancament d’inscripcions que es fan a través del nostre web, les inscripcions el mateix dia de la cursa tindran un increment de 5€.

El preu inclou la participació en la marxa, cronometratge (tindran premi els tres primers de cada distància, femení i masculí), la possibilitat de guanyar el nostre Pollastre en btt si sou capaços de fer la pujada secreta sense tocar amb cap peu a terra, 3 avituallaments a la marxa llarga i 1 ala curta i al finalitzar entrepà i beguda, servei de dutxes al pavelló, servei d’ambulància i obsequi del matxacuca.

Veniu a gaudir amb nosaltres de la XV edició de la Marxa d’Es Pollastre (Memorial Oriol Rocamora), el diumenge dia 31 de Març d’enguany.

Inscripcions d’última hora (si us voleu estalviar 5€ feu l’inscripció on-line) i recollida de dorsals a partir 7:30 hores, SORTIDA A LES 9:30 des de el Pavelló Poliesportiu.

Ens veiem a Santa Cristina d’Aro.