El nostre entorn - Mar i muntanya

L'Associació Esportiva Matxacuca està constituïda per donar cabuda a totes aquelles persones que practiquen senderisme, escalada, alpinisme, ciclisme, curses de muntanya i altres disciplines esportives relacionades amb la muntanya.

  La nostra missió és per divertir-se i gaudir de la natura

  El nostre objectiu és mantenir la ment i el cos sa

  La nostra visió és ser un amb la natura

Junta directiva - Persones amb un esperit d'aventura

Quico Amador

President

Escalada
Muntanyisme

Manel Casanovas

Vocal

M`agrada la muntanya i estar dins la junta fa que en disfruti fent coses relacionades. Ser útil en el que es pugui per ajudar a que el club vagi endavant. Poder fer activitats de formació per els nens del poble i poder generar-lis interés i il.lusió pel esports de muntanya. M`agrada poder fer i descobrir nous itineraris pels entorns de santa cristina i poder-los donar a conèixer a les curses o marxes.

Muntanya
Muntanyisme

Susana Rosello

Secretaria

Sóc secretària de la junta directiva del club, per què em van oferir aquesta possibilitat i la vaig acceptar i per mi és una tasca més a la meva vida quotidiana al treballar al pavelló municipal d’esports, em relaciono amb totes les entitats i m’agrada ajudar-les en tot el que es pot, i m’agrada el funcionament de l’entitat i el tema d’organització d’esdeveniments esportius.

Muntanyisme
Muntanyisme

Xavier Gaitx

Vocal

Xavier Gaitx Aragonés, 40 anys i un entusiasta de l'aire lliure, les activitats amb amics i companys igual que la muntanya en tots els sentits!! Amic dels seus amics i encantat d'ajudar a qui ho necesita!

Runner
Runner

Diego Arroyo

Vocal

Runner
Runner

Francesc Sanchez

Tressorer

Alpinisme
Muntanyisme

Jesus Martinez Leon

Vocal

4 vegades primer classificat campionat d’espanya de aire lliure paraarchery 2 vegades segon classificat campionat d’espanya de aire lliure paraarchery 1 vegade primer classificat campionat d’espanya de sala para-archery 4 vegades primer classificat al campionat de catalunya para-archery 1 vegade primer classificat lliga catalana aire lliura absoluta 1 tercer classificat al campionat de catalunya absolut

Tir amb arc
Tir amb arc